banner 3 juweliers

Over Ons

 

Wie het over juwelen heeft, denkt meteen aan een mooie winkel met sieraden uitgestald in vitrines. Echter, niets is minder waar. Geen winkel maar een gezellig woonhuis is de uitvalsbasis van MvS Marktjuweliers, want hier ligt hun kracht: verkoop op jaarmarkten, braderieën en via de webshop! Ondernemerspaar Tonny Jeroense en Jo Meers vertelt.

Pioniers

"Al meer dan 35 jaar doen wij zaken met dezelfde handel: wij verkopen zilveren en edelstalen sieraden en bewerken deze door middel van graveren", zegt Jo vol trots. "Ik zie mijzelf ook wel als pionier van de braderie. Ik kwam destijds als één van de eersten met een graveermachine buiten op de markt. Onze kracht zit 'm helemaal in onze ambulante service; wij bezoeken jaarmarkten en braderieën en komen dus naar de klant toe. Waar wij ook staan, wij hebben meestal een dubbele stand van maar liefst 8 meter breed, waarin wij al onze waar uitstallen, van kettinkjes en armbandjes tot fotohangers, graveerplaatjes, ashangers en dierengraveerplaatjes. Mensen herkennen ons van ver al aan de twee grote vlaggen aan onze stand."

Totaalservice

"Wij onderscheiden ons bovendien van anderen door onze totaalservice", vervolgt Tonny. "Bij aankoop van een sieraad, graveren wij hierin ter plekke de eventuele naam van vriend of vriendin. Sterker nog: wij doen dit gratis! In toenemende mate krijgen wij tevens digitale bestanden van foto's of vingerafdruk opgestuurd, die wij vervolgens bewerken en dusdanig graveren dat de klant een exacte afbeelding gegraveerd krijgt als de opgestuurde foto van hond, kat of dierbare. "Mensen weten ons van heinde en ver te vinden. Dat komt mede door onze website, waarop mensen via onze webshop al onze producten online kunnen bestellen. Alles wat vandaag voor 12.00 uur wordt besteld, gaat dezelfde dag nog op de post. Uitgezonderd de wat moeilijkere bewerkingen, zoals foto's graveren, waarvan de maximum levertijd drie dagen is. Bovendien zijn wij 24/7 bereikbaar."

Betaalbaar

"Wij zijn pas tevreden als de klanten dat zijn", vervolgt Jo. "Wij moeten het grotendeels van mond-tot-mondreclame hebben. Zo hebben wij bijvoorbeeld klanten die al generaties lang gegraveerde baby-armbandjes bij ons bestellen. Niet alleen het persoonlijk contact op de markten bindt klanten aan ons, wij hebben tevens een goede prijs-kwaliteitverhouding. Zo staan wij bekend om onze hoge kwaliteit zilver en edelstaal voor een heel betaalbare prijs."

MvS Marktjuweliers

 

info@marktjuweliers.nl

www.marktjuweliers.eu
www.marktjuweliers.nl

 

 

 
Winkelwagen
Zoeken
Nieuwsbrief
Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.
Gastenboek
20-11-2021
Koningsketting snel ontvangen. staatmooi en ziet er stoer uit. Erg blij mee
lees meer >>

21-04-2021
Super vriendelijke mensen. Snelle service. Prijs kwaliteit verhouding uitstekend. Top!
lees meer >>

Waardering: 10/10
Beoordelingen: 170
Selecteer taal
Webwinkel Keurmerk
webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop